Om mig

Jag kom från Schweiz till Sverige år 2000. Från tidiga år har en stor del av livet varit en gåta. Bit för bit har jag löst gåtan, genom att observera och utveckla strategier för att hantera känslor och sociala situationer. Det som för många är självklart har varit ett inlärt beteende för mig. I vuxen ålder har jag fått diagnosen Aspergers syndrom som delvis blev en förklaring till svårigheterna jag upplevt. Men framförallt var diagnosen startmöjligheten att lära känna och förstå mig själv. Med år av träning, både fysiskt, mentalt och sinnligt, transformerade jag mina rädslor och låsningar och lärde mig att acceptera alla mina gåvor. Idag har jag förenat min sinnliga värld med den fysiska till en helhet och kan verka utifrån båda planen på ett integrerat och naturligt sätt.

fjällen Jag är en glad och kreativ person och håller mig i balans genom skapande, idrott och äventyr. Naturen, särskild bergvärlden är en mycket viktig och trogen bundsförvant. Det är där jag hämtar min superkraft och topp-inspiration och det är där jag känner mig helt fri. Passionen för böcker har följt mig ända sedan barnbenen och i hjärtat har jag alltid varit författarinna. Ord som sammanfogar sig till texter och dikter fanns och finns hela tiden i mitt huvud – det är så jag  alltid kunnat uttrycka mig lätt och ohindrad.

Under fliken I skymningsljuset finns det mer information om min livsresa och hur mina böcker blev till.

Mina erfarenheter och upplevelser delar jag gärna på olika sätt till så många som möjligt. Varmt välkommen att ta kontakt med mig.